Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagmogelijkheden

Huurmogelijkheden

Containerbox.nl heeft opslag huurmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons al opslag huren vanaf €4 per m3 per maand! Daarom zijn wij hét betaalbare alternatief voor wie een oplossing zoekt voor gebrek aan ruimte.

Wij verhuren opslagruimte voor kleine bezittingen of complete inboedels. Wij bieden u graag een opslag oplossing op maat.

Bij onze vestiging in Alkmaar hebben we ook een garagepark. Hier staan containers en garageboxen van ongeveer 34m3 op een afgesloten terrein. De containers kosten €150,- per maand. De prijs van een garagebox is €200,- per maand, met beperkt gebruik van elektriciteit.

Huren voor particulieren

Opslag voor particulieren is ideaal voor als u ruimte nodig heeft bij verhuizingen, verbouwingen of het tijdelijk verblijven in het buitenland. Uw meubels, motor of wijn zijn van harte welkom in één van onze opslagruimtes.

Opslagruimte huren voor bedrijven

Zakelijk kunnen wij u ook van dienst zijn met een opslagruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld webshop houders, ondernemers of andere soorten bedrijven die voordelige extra opslagruimte willen huren. Ook kantoormeubelen, gereedschap en andere materialen kunt u veilig en schoon opslaan in één van onze opslagruimtes.

Lees hier meer over onze opslagruimte maten, onze speciale archiefopslag, een zakelijke opslagruimteof een particuliere opslagruimte.

Waarom Containerbox

3 locaties 3 locaties
Vanaf €3,- per m3 Vanaf €4 per m³
7 dagen per week open 7 dagen per week open
Bewaking Bewaking
Verwarmd Verwarmd
Droog Droog
Schoon Schoon
Veilige opslagruimte Veilige opslagruimte
Gratis overstappen Gratis overstappen

Uw kosten berekenen?

Benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bereken hier zelf uw prijs! Wij berekenen geen BTW.

UW PRIJS BEREKENEN

Kies een locatie