Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagruimte Amsterdam

Bent u als particulier of bedrijf uit Amsterdam op zoek naar opslagruimte? Containerbox biedt tijdelijke en permanente ruimtes aan voor het opslaan van uw kleine bezittingen of complete inboedel. Dit is dus de optimale oplossing als u tijdens een verbouwing of verhuizing uw spullen en persoonlijk verzamelingen (tijdelijk) wilt opslaan.

U huurt al een container box voor slechts €4 per m3 per maand! Voor iedereen die extra opslagruimte nodig heeft in de omgeving van Amsterdam biedt Containerbox een passende opslagmogelijkheid, ongeacht de gewenste grootte van de ruimte. Hier vindt u meer informatie over onze standaard maten. Om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen, maken wij graag een offerte voor u op maat. Vraag deze nu aan en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Wanneer u een container box bij ons huurt bent u verzekerd van veilige en schone opslagruimtes. Vanuit 3 locaties bieden wij opslagruimtes aan. In Alkmaar kunt u terecht voor het huren van verschillende formaten verwarmde opslagboxen. Op onze vestiging in Heerhugowaard verhuren wij voornamelijk grote containers die zowel binnen- als buiten gelegen zijn. Deze locaties zijn allebei gunstig gelegen nabij Amsterdam. Naast opslagruimtes voor kleine bezittingen of een complete inboedel, helpen wij u ook met opslagruimte op zakelijk gebied. Zo bieden we naast voorraadopslag ook archiefopslag aan. Vanuit Amsterdam is onze opslagruimte in Stompetoren ook met een half uurtje te bereiken.

Voordelen opslagruimte huren omgeving Amsterdam

Wij bieden verschillende soorten containerboxen aan in de buurt van Amsterdam. Lees hieronder alle voordelen die wij met onze verhuur mogelijkheden aanbieden:

-Bij u in de buurt & makkelijk bereikbaar
-Veilig en betrouwbaar
-Wij werken met vaste bodemprijzen, bereken hier uw prijs
-Opslag voor korte en lange termijn
-Snelle service
-Geen opzegtermijn
-Al onze containerboxen zijn schoon, droog & verwarmd
-7 dagen per week open

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met een van onze adviseurs voor al onze opslagruimte opties in de buurt van Amsterdam.