Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagruimte Haarlem

Bent u als particulier of bedrijf uit omgeving Haarlem op zoek naar opslagruimte? Containerbox biedt zowel tijdelijke als permanente oplossingen voor het opslaan van uw spullen. Wanneer u nou gaat verhuizen, renoveren, opruimen of extra ruimte nodig heeft om uw zakelijke documenten op te slaan, wij staan voor u klaar.

Voor slechts €4 per m3 per maand kunt bij ons al een beveiligde en schone opberging huren. Voor iedereen die extra opslagruimte nodig heeft in de omgeving van Haarlem biedt Containerbox een passende opslagmogelijkheid, ongeacht de gewenste grootte van de ruimte. Bekijk hier welke standaard maten wij beschikbaar stellen. Om aan uw specifieke wensen en behoeften te kunnen voldoen, maken wij graag een offerte voor u op maat. Vraag deze vandaag nog aan en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Bij Containerbox heeft u elke dag tussen 6:30 en 22:30 toegang tot uw bergruimte. Op deze manier kunnen wij u optimale veiligheid garanderen. Containerbox werkt vanuit drie vestigingen, u bent vrij om te kiezen naar welke locatie u uiteindelijk gaat. Zo kunt u kiezen uit Heerhugowaard, waar wij voornamelijk grote (zee)containers aanbieden. Perfect wanneer u veel ruimte nodig heeft. Vanuit Haarlem bent u ook met een half uurtje op onze vestiging in Stompetoren of Alkmaar.

Voordelen opslagruimte huren omgeving Haarlem

Wij bieden verschillende soorten containerboxen aan in de buurt van Haarlem. Lees hieronder alle voordelen die wij met onze verhuurmogelijkheden aanbieden:

-Dicht bij u in de buurt & makkelijk bereikbaar
-Veilig en betrouwbaar
-Wij werken met vaste bodemprijzen, bereken hier uw prijs
-Opslag voor korte en lange termijn
-Snelle service
-Geen opzegtermijn
-Al onze containerboxen zijn schoon, droog & verwarmd
-7 dagen per week open

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met een van onze adviseurs voor al onze opslagruimte opties in de buurt van Haarlem.