Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Betaalbare garagebox huren

Een garagebox huren vanaf €4 per kubieke meter per maand? Bij Containerbox kan het! Wij verhuren garageboxen voor particulieren en bedrijven. Door ons lage tarief zijn wij hét betaalbare alternatief voor wie extra opslagruimte nodig heeft.

Waarom een garagebox huren?

– Geen omkijken naar uw spullen
– 7 dagen per week geopend
– Altijd veilig en bewaakt
– Verwarmde, droge en schone boxen
– Vanaf €4 per m3
– 3 locaties in Nederland

Een garagebox huren is ideaal voor de opslag voor uw spullen. Misschien heeft u tijdelijk ruimte nodig omdat u gaat verhuizen, verbouwen of een verblijf in het buitenland. Ook uw motor, auto, meubelen of wijn zijn welkom. U heeft er bij ons geen omkijken meer naar. Uw spullen staan namelijk altijd veilig en droog in een garagebox van Containerbox.

Garageboxen huren voor bedrijven

Bent u ondernemer en zoekt u naar een opslag voor uw goederen of koopwaar? Wij verhuren diverse garageboxen speciaal voor bedrijven. Ideaal voor bijvoorbeeld webshop eigenaren die ruimte zoeken voor hun producten. Maar een garagebox huren is ook perfect voor het opslaan van kantoormeubelen, gereedschap en andere materialen.

U vindt onze garageboxen op onze vestigingen in Alkmaar en Heerhugowaard. Voor meer informatie en vragen helpen wij u graag verder. Bel ons op telefoonnummer: 072 534 77 66.