Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Referenties

Gratis af te halen

Gratisaftehalen.nl is dé gratis marktplaats van Nederland. Voor iedereen die spullen niet meer wil bewaren, maar het zonde vindt om het weg te gooien is er Gratisaftehalen.nl. Plaats een gratis advertentie met foto’s en maak iemand blij met uw spullen. En voor iedereen die iets zoekt voor huis, tuin of hobby, maar er niet voor, kan of wil betalen. Haal het helemaal gratis af via Gratisaftehalen.nl. Weggooien is eeuwig zonde, gun uw spullen een tweede ronde, denk aan het milieu en maak iemand anders blij. Gratisaftehalen.nl, nu gratis … altijd gratis.

Naam: Gratis af te halenWebsite: Gratisaftehalen.nl

LagePrijzenWinkel.nl

De LagePrijzenWinkel.nl biedt producten minimaal 10% onder de reguliere winkelprijs aan. Circa 20% van ons assortiment is vast en voor het overige verkopen we gelegenheidsproducten. We verkopen aan particulier en bedrijf. De LagePrijzenWinkel.nl levert door heel Europa.

Naam: LagePrijzenWinkel.nlWebsite: LagePrijzenWinkel.nl

Anti Dierproeven Coalitie

De Anti Dierproeven Coalitie (ADC) is een belangenorganisatie voor de dieren in laboratoria. Wij zien onszelf als de advocaat van de proefdieren.

Naam: Anti Dierproeven CoalitieWebsite: Anti Dierproeven Coalitie

Tytonis BV

Tytonis BV is gespecialiseerd in waardebepaling van producten en productportfolios, licentie transacties en financieringen van bedrijven met intellectueel eigendommen. Naast een groot netwerk van externe experts heeft Tytonis ook geaffilieerde partners in de VS en in Azië om licentie transacties naar partners buiten Europa efficiënt door te voeren. Meer informatie op www.tytonis.com.

Naam: Tytonis BVWebsite: Tytonis BV

ArtDirected

ArtDirected adviseert op het gebied van creatieve marketing communicatie en biedt in lijn daarvan grafische vormgeving, dtp services en art-direction. Kwaliteit met een personal touch leggen de basis voor uw succesverhaal!

Naam: ArtDirectedWebsite: ArtDirected

Holland Training

Holland Training verbetert het rendement van diegene binnen bedrijven met klantcontacten.

Naam: Holland TrainingWebsite: Holland Training

Stichting SWING

Stichting SWING (landelijke stichting promotie muziekimprovisatie sinds 1981)
Onder het motto ‘participatie in improvisatie’ ontwikkelt SWING producties in alle denkbare muziekstijlen, voor alle lagen van de bevolking en verspreid over heel Nederland. Improvisatie is een zeer toegankelijke manier van werken. Het gezamenlijk deelnemen versterkt de sociale cohesie binnen de groep door besef van gelijkwaardigheid en draagt bij aan cultureel burgerschap.

Naam: Stichting SWINGWebsite: Stichting SWING

Roes Bier

Roes bier, voor een bijzondere bierbeleving.
Een unieke bierproeverij die bestaat uit vijf van onze in eigen micro brouwerij ambachtelijk gebrouwen bieren en een garnituur, bij u thuis of een door u gekozen locatie.
Een verrassend programma waarbij u naast het proeven van de bieren ook uitleg krijgt over het brouwproces en de gebruikte materialen.

Naam: Roes BierWebsite: Roes Bier

Stichting Kaeskoppenstad

Kaeskoppenstad: een jaarlijks spektakel in juni, waarbij het hart van de stad Alkmaar teruggaat in de tijd. Om precies te zijn: 1573, het jaar van de Victorie, de Alkmaarse overwinning op de Spanjaarden.

Naam: Stichting KaeskoppenstadWebsite: Stichting Kaeskoppenstad

Balmasqué Theaterverhuur

Balmasqué Theaterverhuur verzorgt kleding voor Toneel, Musical, Theatervoorstelling, Themafeest, Carnaval etc.
We hebben een mooie collectie kleding en wat er niet is kan worden gezocht of gemaakt.

Naam: Balmasqué TheaterverhuurWebsite: Balmasqué Theaterverhuur

Design Gadgets and Gifts

Design Gadgets and Gifts importeert bijzondere, unieke en trendy cadeautjes en gadgets voor winkels, webwinkels, braderieën, markten etc.
Wegens gezondheidsredenen heb ik mijn bedrijf recentelijk moeten stopzetten.
Voor u biedt dit dé kans om tegen bodemprijzen (een deel van) de voorraad die bij Containerbox ligt opgeslagen over te nemen.

Naam: Mirella WoutersWebsite: Design Gadgets and Gifts