Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagruimte Alkmaar

Vestiging Alkmaar

Een opslagruimte huren in onze vestiging in Alkmaar kan vanaf €4 per m3 per maand! De maten van de opslag boxen in Alkmaar variëren tussen de 9 en 100 m3. De mogelijkheden voor het huren van een kleine opslagruimte tot een grote box zijn divers. Er zit altijd een opslagruimte tussen die past bij uw wensen.

Uw opslagruimte in Alkmaar is 7 dagen per week bereikbaar

Onze vestiging in Alkmaar is 7 dagen per week tussen 6:30 en 22:30 uur geopend. U heeft toegang met een eigen toegangstag. Het gehele pand is verlicht, verwarmd en geventileerd. Uw opslagruimte is hierdoor nooit vochtig en het klimaat wordt op peil gehouden. De mooie en goed verzorgde opslagboxen beschikken tevens over een tapijt.

Binnen parkeren voor laden en lossen is hier goed mogelijk. Daarnaast zijn alle hulpmiddelen op onze vestiging aanwezig. Zo zijn er grote transportkarren die u kunt gebruiken en het pand beschikt over speciale goederenliften. Verder kunt u in Alkmaar gebruik maken van onze kantine met gratis koffie/thee en toiletvoorzieningen.

Adres opslagruimte Alkmaar

Kitmanstraat 18
1812 PM Alkmaar
072 – 534 77 66

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 15:00. U kunt altijd tussen deze tijden langskomen voor een bezichtiging. Buiten deze tijden om werken wij op afspraak. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Waarom Containerbox

3 locaties 3 locaties
Vanaf €3,- per m3 Vanaf €4 per m³
7 dagen per week open 7 dagen per week open
Bewaking Bewaking
Verwarmd Verwarmd
Droog Droog
Schoon Schoon
Veilige opslagruimte Veilige opslagruimte
Gratis overstappen Gratis overstappen

Uw kosten berekenen?

Benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bereken hier zelf uw prijs! Wij berekenen geen BTW.

UW PRIJS BEREKENEN

Kies een locatie