Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Inboedel opslag

Wilt u uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode veilig opslaan? Maak dan gebruik van onze inboedel opslag. Ideaal als u extra ruimte nodig heeft voor uw meubels, de wintersportuitrusting of andere spullen die thuis teveel ruimte innemen. Bij Containerbox huurt u altijd een schone, droge en goed beveiligde opslagruimte.

Inboedel opslag voor €4 per m3 maand

Inboedel opslag huurt u bij ons voor €4 per m3 per maand! U kunt uw inboedel opslaan in onze opslagruimtes in het Noord-Hollandse Alkmaar of Heerhugowaard. Wij werken hier met het self storage-principe, waarbij de inboedel opslag is aangepast aan uw situatie als het gaat om de periode en grootte van de ruimte.

In Alkmaar komen regelmatig nieuwe opslagruimtes beschikbaar, van 9 m3 tot en met 100 m3. De mogelijkheden voor uw inboedel opslag zijn hier divers. Wij bieden altijd een opslagruimte die past bij uw wens. U heeft 7 dagen per week van 6:30 tot 22:30 uur toegang tot uw box. Het pand is goed verlicht, verwarmd en heeft voldoende ventilatie.

Uw inboedel veilig en droog opslaan

In Heerhugowaard bieden wij inboedel opslag in de vorm van grotere opslagcontainers van 33 m3. Maar er zijn ook een aantal andere formaten aanwezig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Hier is uw inboedel opslag toegankelijk met een eigen sleutel. U rijdt met uw auto tot aan de ingang van de container.

Heeft u interesse in onze inboedel opslag? Ons kantoor in Alkmaar is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 15:00. Wilt u op andere tijden langskomen of bij een van de andere vestigingen, bel ons dan voor een afspraak. Wij laten u graag de mogelijkheden van onze opslagruimtes zien. Telefoonnummer 072 534 77 66. Op onze website kunt u ook direct een offerte aanvragen of de prijs berekenen voor het opslaan van uw inboedel.